Rekruttere til fast stilling?


Rekruttere til fast stilling?

Vi hjelper deg å ansette de riktige menneskene, de som er den beste matchen for deg og din bedrift. At rett person ansettes er av stor betydning, både for deg og for kandidaten selv. Trivsel er viktig. Strategisk rekruttering av nye ansatte bidrar til at du beholder dine ansatte lenger.

Våre metoder for rekruttering og kandidatvurdering sikrer objektiv og relevant kompetansevurdering. Det er ikke dermed sagt at personlige egenskaper og egenhet ikke også spiller en viktig rolle. Vi er der for deg, gjennom hele eller deler av ansettelsesprosessen, og hjelper deg å finne den kandidaten som vil tilføre din bedrift den største verdien. 

Hele eller deler av prosessen
Du bestemmer selv hvor stor del av prosessen du ønsker hjelp til. Vi kan gjennomføre hele eller deler av ansettelsesprosessen for deg. Noen kunder ønsker at vi skal gjøre alt fra annonsering, screening, utvelgelse og intervju, mens andre kun ønsker at vi skal sortere innkomne søknader.

Benytt kontaktskjemaet eller ta kontakt med et av våre lokale kontorer så setter vi oss ned sammen og jobber ut en løsning.